perjantai 5. lokakuuta 2018

Tampereella vesisateessa lähtötunnelmissa

Namaste!

+10 astetta lämmintä ja vettä sataa kun matkaamme kohti 3 viikon Nepalin reissumme lähtöpistettä eli Tampereen rautatieasemaa.Tämänkertainen vaellusmatka on erityinen matka sillä emme ole menossa normaalille Annapurnan - kierros vaellusmatkalle. Olen räätälöinyt tämän matkan vartavasten matkalle osallistuville vaeltajille. Käymme sellaisissa paikoissa mihin ei normaalikierroksen aikana mennä sekä pidennämme kierrosta yhdistämällä siihen Annapurnan eteläisen perusleiri - vaelluksen ja Poon Hill - vaelluksen. Teemme siis kolme erillistä vaellusta yhdellä kertaa.

Vaelluksesta tekee poikkeuksellisen myös se seikka, että kannamme itse varusteemme eikä meillä ole kantajia mukana. Tämä sen takia, että olemme joustavampia tekemään muutoksia aikatauluun ja ohjelmaan ja etenemään vaelluksella omaan tahtiin. Meillä on minun lisäkseni mukana toinen opas, joka on paikallinen Nepalilainen opas.

Itselleni kyseessä on jo neljäs Annapurnan kierros ja tuntuu siltä että menisi kotiin. Kaikki paikat ja reitit ovat tuttuja aikaisemmilta käynneiltä. Taitaa olla kuudes kerta kun olen käymässä Nepalissa.

Lennämme tällä kertaa Qatar Airwaysilla Dohan kautta ja lentoyhteydet ovat erittäin sujuvat. Odotusaikaa Dohassa ei ole paljoa kumpaankaan suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti