torstai 11. lokakuuta 2018

Jakkiburgerilla Manangissa

Tänään söimme aamupalaa Upper Pisangissa 7:30 ja pääsimme matkaan klo 8. Yö oli mennyt kaikilta hyvin vaikka nukuimme jo 3300 metrin korkeudessa. Keli jatkuu aurinkoisena ja alkupätkä oli helppoa ja tasaista kävelyä havumetsävyöhykkeellä.


Tunnin kävelyn jälkeen aloitimme 350 metrin nousun Ghyaryn kylään, josta on mahtavat näkymät Annapurna II:lle. Kävimme myös etsimässä geokätkön Ghyaryn kylästä.


Matka jatkui 3600-3800 metrin korkeudella kohti Ngawalin kylää. Valitsimme täksi päiväksi yläreitin Manangin kylään parempien näkymien sekä akklimatisoitumisen vuoksi. Käymme päivän aikana korkeammalla ja laskeudumme nukkumaan alemmas Manangiin 3500 metrin korkeuteen.


Polku Ghyaryn ja Ngawalin välillä on hieno upeine näkymineen Annapurnan massiiville. Syömme lounaan Ngawalissa ja ruokapaikan vieressä on upouusi museo, jonka Nepalin pääministeri tulee avaamaan tänään. Paikalla on paljon sotilaita, mutta jatkamme matkaa ennenkuin pääministeri tulee.


Loppupätkä Manangiin on laskua ja tasaista tienpätkää. Illallinen Manangissa koostuu pinaattikeitosta ja jakkiburgerista.

To 11.10 Upper Pisang - Manang (3500 m)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti